CNC svarvning, CNC fräsning

Vi svarvar både på insidan och på utsidan av materialet/ detaljen och CNC svarvning ger oss möjlighet att tillverka ihåliga komponenter med stor precision. När vi väl har ställt in vår CNC-maskin så kan vi producera komponenter som är identiskt lika i hur många exemplar som helst. Våra kunder uppskattar att vi ändå snabbt kan ställa om och skapa små serier med korta ledtider när det gäller CNC svarvning, CNC fräsning.

CNC svarvning, CNC fräsning

CNC svarvning med hög kvalitet

CNC svarvning, CNC fräsning. Produkter Nora Finmekaniska.

CNC svarvning, CNC fräsning

Vår CNC-svarvning innebär att ni får säker och effektiv produktion och en hög kvalitet. CNC-svarvning är avancerad svarvning som kräver stor precision och våra duktiga och erfarna CNC-operatörer styr och planerar processen in i minsta detalj.

Våra maskiner för CNC svarvning

  • CNC-svarv IKEGAI AX25II, max svarv diam 250 mm, svarvlängd 620 mm, stångdiameter 70 mm, 12 verktygsplatser.
  • Kia-Hyundai SKT21LM med 12 verktygs platser. Alla platser kan användas för drivna verktyg. Spindelgenomgång 65mm, max svarvbar diameter 200mm, längd 500 mm.

CNC fräsning i små serier med korta ledtider

Den bästa med CNC fräsning är att vi kan fräsa i alla material. Med CNC fräsning kan vi forma komponenter av metall eller plast. En annan positiv sak är att när vi väl har ställt in vår CNC-maskin så kan vi producera komponenter som är identiskt lika i hur många exemplar som helst. Våra kunder uppskattar att vi snabbt kan ställa om och skapa små serier med korta ledtider.

CNC betyder Computer Numerical Control, ett datorsystem för att styra våra verkstadsmaskiner.